Evenementen hulpverlening

Vaak wordt voorgeschreven om een EHBO-post met gediplomeerde EHBO-ers te hebben. Wij als vereniging kunnen dit voor u verzorgen. Of het nu gaat om een paar uur, een dag of een paar dagen. Vraag naar de mogelijkheden en een prijsopgave.

Natuurlijk ook als u zelf het prettig vindt dat er een EHBO-post bij uw evenement is, kunt u bij onze vrijwilligersorganisatie terecht. We vragen tijdens onze inzetten wel een onkostenbijdrage voor eventueel te gebruiken materialen en slijtage van materialen.

Onze EHBO-ers

Het werkterrein van de moderne eerste hulpverlener is breder dan het verlenen van hulp bij ongelukken. Mensen kunnen ook hulp nodig hebben in andere situaties, omdat ze onwel worden, een hartstilstand krijgen.

Deskundige en geoefende hulpverleners zijn letterlijk van levensbelang. Zij kunnen handelen omdat ze weten wat ze (moeten) doen. Ze zijn gediplomeerd. Dit kan in iedere denkbare situatie zijn, maar vooral daar waar grote groepen mensen bij elkaar komen zijn de EHBO-ers actief.
Daarbij moet worden gedacht aan wedstrijden, manifestaties, feesten.

U kunt hulpverleners aanvragen door een mail te sturen naar evenementen@ehbowarffum.nl we vragen wel dit 3 weken voor aanvang van het evenement te doen.

We doen onze uiterste best om hulpverleners bij uw evenement te krijgen.
Eventueel vragen we onze zuster verenigingen. We kunnen echter niet garanderen dat het altijd lukt.